Social
BİZİ TAKİP EDİN:

S.Pellegrino lancerer eksklusiv magnumflaske

S.Pellegrino, den mousserende mineralvand, som er et ikon for italiensk excellence, har netop lanceret sin helt nye magnumflaske, som bliver en stor debut på bordene på nogle af verdens fineste restauranter.

Med sin Champagne-lignende bund indfanger flasken med et 150 cl format S.Pellegrinos mousserende essens. Når flasken åbnes, spredes der en unik blanding af mineraler, som bliver til den perfekte ledsager til den fineste mad og de største vine.

S.Pellegrino er den allerførste og eneste mineralvand som introducerer et sådant ikonisk format i gastronomiens verden. S.Pellegrino overrasker os endnu en gang med sit særegne italienske talent og forbløffer os med noget helt uventet og ud over det sædvanlige.  

Efter debuten ved The World’s 50 Best Restaurants 2014-prissuddelingen distribueres magnumflasken i forskellige lande på alle fem kontinenter, fra Frankrig til USA, fra Australien til Sydafrika og fra Italien til de Forenede Arabiske Emirater, hvor den er at finde på de mest raffinerede restauranter og hoteller.

 

Up

View in portrait mode.